Foto: Kur Zaimina ‘tërbohet’ me arabët në shkretinë! (+18)

Të shkosh deri në Dubai dhe të mos bash nji xhiro në shkretinë, asht e pamundun.

Këtë e ka kuptue edhe Zaimina me shoqet e saj të cilat ndodhen aty prej disa ditësh.

Krahas eventeve dhe pllazheve lluksoze, Vasjari ka vendos me ba nji xhiro në shkretirë.

Ajo ka publikue në Instagram disa video në të cilat duket ajo dhe vajzat e tjera në nji kerr me sedilje ngjyrë rozë, tue ba xhiro.

Arabët e Dubati duket shumë të kënaqun nga prezenca e shqiptareve.

Dhe në përfundim të nji ditë të “tërbueme”, vajzat kaluen mbramjen në festën private të Armanit.

 

6-zaimina

 

7-zaimina

 

4-zaimina

 

3-zaimina

 

2-zaimina

 

1-zaimina

Shperndaje në: