Foto: Lluksi i Trump në Manhattan, dekor prej ari e mermeri

Donald Trump, kandidati republikan për President të Shteteve të Bashkueme të Amerikës, jeton në nji lluks të pamasë.

Po t’i hidhni nji sy apartamentit të tij në Manhattan.

E vendosun në Kullën Trump në Manhattan, New York, Donald Trump dhe Melania jetojnë në tre katet e këtij apartamenti me nji pamje të lane pa frymë te Central Park dhe Manhattanit.

Apartament Trump, dekorue në 24K ar dhe mermer, asht projektue nga Angelo Donghe në stilin e Louis XIV.

Apartamenti mahnitës asht mishërim i elegancës dhe përsosmënisë.

 

8-trump

 

7-trump

 

6-trump

 

5-trump

 

4-trump

 

3-trump

 

2-trump

 

1-trump

 

9-trump