Foto: Moda ma e re, me gjuejt berllogun gati krejt cullak! (+18)

Duket se moda ma e re në Britani asht me gjuejt mbeturinat në kosh me të mbrendshme.

Yjet po kopijojnë njana-tjetrën dhe e fundit që u fotografue tue ba diçka të tillë ishte Jenny Thompson.

 

7-brek

 

6-brek

 

4-brek

 

1-brek

 

2-brek