Foto nga përditshmënia e Barack Obama në Shtëpinë e Bardhë!

Fotografi i Shtëpisë së Bardhë, Pete Souza, ka shkrepë mijëra fotografi të Presidentit Barack Obama dhe familjes së tij.

OBAMA-710x441

Këto fotografi përfshijnë momente nga përditshmënia në Shtëpinë e Bardhë, shumica që janë qesharake, dhe janë të shpërndame jo vetëm nga Shtëpia e Bardhë, por edhe në Flickr dhe Instagram.

obama2

Souza ka kapë momente të qeverisjes së Obama’s, të cilat nuk kanë me u harrue.

obama3