Foto: Paris, modë dhe erotizëm. Kjo asht sfilata super e nxetë e cila po kritikohet (+18)

Paksa e guximshme apo teprim me zhveshjen? Firma e njohun Etam ka çudit me sfilatën në “Javën e Modës Paris”.

Shumë modele nuk kanë ngurrue me nxjerr gjoksin tue habit të pranishmit, por dhe shumë media që i kanë kritikue.

 

10-modaaa

 

11-modaa

 

12-modaaa

 

13-modaa

 

8-modaa

 

7-modaa

 

6-modaa

 

5-moda

 

4-modaaa

 

3-moda

 

2-modaaa

 

1-moda