Foto të rralla: Miss Albania dhe rock’erat e parë n’Shqipni!

ALBANIA. Participants to the first beauty contest, "Miss Albania", ever held in the country and being photographed for a magazine. 1992.

Këto foto të rralla janë ba në Tiranë në vitin 1992 nga fotoreporteri Nikos Economopoulos.

Ato kallxojnë pregaditjet për të parin konkurs të bukurisë në Shqipni, Miss Albania.

Ishte koha kur edhe kishin nisë me dalë grupet e para të muzikës rock.

ALBANIA. Tirana. During the first beauty contest in the history of Albania. 1992.
ALBANIA. Tirana. During the first beauty contest in the history of Albania. 1992.
ALBANIA. Members of a rock group. 1992.
ALBANIA. Members of a rock group. 1992.