Foto: Vajza të bukura me biçikleta, ana tjetër e Tiranës!

Lëvizja e dy-rrotave po ban përpjekje të mëdha për me futë nji tjetër frymë në Tiranë.

Sporti ban mirë për shëndetin dhe përdorimi i biçikletës në kryeqytet, asht ma efikas dhe pa kosto për lëvizjet ditore.

Por jo të gjithë e kanë të lehtë të shkulen nga automjetet e tyne ndotëse.

Sidoqoftë këto vajza po japin shembullin.

Ndërmjet modës dhe sportit, ato paraqesin nji imazh tjetër të Tiranës.

 

2-vajza

 

3-vajza

 

4-vajza

 

5-vajza

 

6-vajza

 

7-vajza

 

8-vajza

 

10-vajza

 

11-vajza