Fotografja Tori Son, të ngacmon imagjinatën

Modelja Tori Son doket e mahnitshme ne fotot e saj.

Ajo asht edhe si fotografe dhe doket se i shkon per dore edhe ky zanat.

4b69c4003ac4e987d56494a25574c872-1457695601 12407356_1688509884696025_2098785059_n 12728493_1557821384530325_173371884_n 13658815_1772392326371094_696384047_n

 

Shperndaje në: