Fotot e shfrenimit: A ishte kjo vera ma e “tranueme” (kujdes, foto +18)

Fundjava duket premtuese me i kalie edhe pak momente në pllazh.

Megjithatë, vera asht në fund dhe duhet theksue se ato ditë na kanë dhurue momente fantastike.

Sidomos të rijtë janë shfrenue në argëtim.

Këto foto tregojnë se pse Ibiza ishte vendi i çmendunive.

Fotot janë postue nga Daily Star.

Sigurisht, britanikët janë në qendër të këtyne tranimeve.

Shperndaje në: