Fotot me pjeshkë, moda që po ‘pushton’ Japoninë

Nji modë e re që asht përhapë kohët e fundit ne rrjetet sociale në Japoni, kanë në qendër fëmitë dhe pjeshkat.

Prindët po postojnë foto në Instagram me të mbasmet e fmive të tyne, tue i mbulue me pjeshkë.

236593 236595 236598