Fotot qe Hitleri s’ka pase qejf me ja pa!

GettyImages-3311577

Disa nga fotot qe Hitleri i ka ba tue ba prova para fjalimeve te tij publike, ai s’ka pase qejf me i pa najkush.

Hitleri konsiderohet mjeshter i retorikes, i manipulimit, i mimikes dhe levizjeve.

Keto jane disa nga fotot qe s’ka pase qejf bota me ja pa.

Cattelan dhe Hitleri

Artisti italian me fame botnore Maurizio Cattelan, e ka ba nji instalacion me Hitlerin qe ka shkaktue indinjate nder komunitetin hebre ne Poloni.

Qe qysh e ka pa ai Hitlerin: