Frik vjen ndryshimi që ka me tronditë botën e seksit (video)

Robotët e seksit me “funksionim të plotë të organeve gjenitale” kanë me u hedh në treg vitin tjetër dhe kanë me kushtue 12.000 sterlina.

Gjenerata e ardhshme e kukullave mundet me qenë tepër reale, me karakteristika që nuk i keni pa ma parë, raporton britanikja “Mirror”.

Kukullat kanë me pasë të inkorporueme pajisje ngrohëse në mënyrë që me pasë nxetësinë e trupit njerëzor dhe sensorë që me mujt me reague gjatë prekjeve.

“RealDoll” asht krijue nga Abyss Creations, nji kompani me bazë në California.