Godet vajza e Donald Trump. Krejt e kqyrin n’Konventë

Në Konventën e Republikanëve, ku u zyratrizue kandidatura e Donald Trump për presidencën e Shteteve të Bashkueme, ai ishte së bashku me familjen, bashkëshortën dhe 4 fëmitë e tij.

Sigurisht veç të tjerave ajo që ka tërheqë vëmendjen e mediave ishte vajza e tij e madhe, Ivanka Trump.

34 vjeçarja mbajti edhe nji fjalim në këtë Konventë, ndërsa ajo që binte në sy ishte paraqitje e saj mjaft në formë dhe sharmante.

367D6C0400000578-3702525-In_his_own_speech_following_Ivanka_s_tonight_Trump_promised_that-a-18_1469183424549-1 367D51AE00000578-3702525-Grabbing_one_of_Clinton_s_trademark_issues_and_making_it_her_own-a-11_1469183424540 367D52D100000578-3702525-Each_pause_in_her_composed_and_measured_speech_was_greeted_by_ra-a-5_1469183424531

367D52F700000578-3702525-Ivanka_told_the_tens_of_thousands_inside_Quicken_Loans_Arena_how-a-3_1469183424526

Shperndaje në: