Grueja ban ultrazanin, foto e bebes i len prindët pa fjalë

Nji grue shtatzanë, e cila ju drejtue mjekut për me ba ultrazanin e radhës në javën e 24, mbeti e habitun nga ajo që pa në monitor.

Ekografia kallxonte nji formë të ngjashme me ate të nji kerri dhe foto asht ba hit në rrjetet sociale menjiherë, pamvarësisht se tanë e dinë se bahet fjalë vetëm për nji rastësi.

Foto asht shpërnda nga baba i fëmiut në rrjetin social “Reddit”.

wSxYQUNl

Shperndaje në: