Grueja e Xhemajlit ‘tranon’ italianët n’emisionin e njohun sportiv

Grueja e reprezentuesit të Zvicrës, Blerim Xhemailit, Erona, ka qenë e ftueme në emisionin e njohun sportiv “Tiki-Taka” n’Itali.

Ajo ka shkëlqye n’emisionin e njohun italian dhe fotot e linjave të saj trupore, janë shpërnda gjithandej.

Ju kujtojmë se, grueja e Xhemailit së fundi ka pozue me të mbrendshme për revista të njohuna europiane.

c_29_fotogallery_1016047__imagegallery__imagegalleryitem_0_image c_29_fotogallery_1016047__imagegallery__imagegalleryitem_1_image c_29_fotogallery_1016047__imagegallery__imagegalleryitem_2_image

Shperndaje në: