Grueja që flejti me 10 mijë burra rrëfehet: Qe çka kërkojnë ata…(foto)

Gwyneth Montenegro, 39 vjeçare, punonte si prostitutë që nga mosha 21 vjeçare, kur asaj i ishin ofrue pare në shkëmbim të marrëdhanieve seksuale.

Tashma, mbasi kanë kalue mjaft vjet dhe ajo i ka dhanë fund këtij biznisi, ka vendosë që me botue nji libër dhe me i ndihmue femnat në gjetjen e vetes së tyne përballë mashkujve.

‘Shumica e mashkujve nuk e duen seksin e çuditshëm. Përqindja e atyne që e duen këtë lloj të seksit asht shumë e vogël. Unë kam punue në këtë industri për 12 vjet, pra, për nji kohë të gjatë. Shumica e mashkujve duen vetëm seks normal”, shprehet Gwyneth.

B6f7atiCQAA8zYt

Shperndaje në: