Hajni shkon me grabitë, por qe çka i ndodhi

Kur ky i ri shkoj për të grabit këtë market, me siguri nuk ja mori mendja që arkëtarja do t’i kthehej, ndonëse ai mbante në dorë nji armë.

Ngjarja ndodhi në Georgia, SHBA, ku kjo arkëtare, jo vetëm që ju kthye dhe e goditi grabitësin tue mos e leju të marrë asnji qindarkë nga dyqani, por i mori atij edhe armën e zjarrit.

Autoritetet në vend janë ende në kerkim të autorit, ndërsa kjo grue asht kthye heroinë n’ internet.