Harron që e ka mikrofonin hapun, qe çka i thotë gazetarja kolegut të saj!

Moderatorja e edicionit qendror të lajmeve në RTRS (Radiotelevizioni i Republikës Serbe në Bosnje dhe Hercegovinë), Biljana Knezevic, i asht ankue kolegut të saj se vapa asht aq e madhe sa “nuk mundet me ba as seks”.

Problemi i vetëm me këtë deklaratë të sinqertë dhe brengosëse ishte se Knezevic e kishte mikrofonin e hapun, prandaj deklarata e saj u ngue edhe në transmetimin e drejtpërdrejtë.