Harrone Kim’in, kjo asht femna ma e komentueme e momentit (foto +18)

Megjithatë, JoJo Babie ja ka dalë me qenë ndër ma të komentuemet e momentit.

Amerikanja fiton miliona, falë formave të saj dhe asht nji nga femnat ma të ndjekuna në rrjetet sociale.