Harroni tjerat, kjo asht tifozja e bukur e Kosovës

Ndeshja mes përfaqësueses së Kosovës dhe Finlandës përfundoi me rezultat 1-1.

Ky ishte nji rezultat i mirë, për ndeshjen e parë historike, interesimi për të cilën ishte i madh.

Interesim për këtë takim pati edhe nga gjinia femnore, të cilat i janë bashkangjitë festës para, gjatë dhe mbas ndeshjes,