Horror në Bangkok, qe me çka përballen njerëzit mbrenda në butik

Organizata qe lufton per te drejtat e kafsheve, PETA, ka ngrite nji butik lluksoz në Bangkok. Ajo qe e ban të veçante kete butik asht ajo që gjendet mbrenda sendeve qe shiten aty.

Çanta apo xhaketa likure, te tana te mbushuna me organe te kafsheve, zorrë e zemra artificiale.

Por, tanë kjo ka qene pjese e nji fushate te quejtun “Mbas likures”, e ngritun nga kompania ma e madhe e marketingut dhe komunikimit ne bote “Ogilvy & Mather”. /Rrokum.TV

Shperndaje në: