Hulku iranian gati me sfidue edhe ISIS

Nji peshëngritës, i quejtun edhe Hulku Iranian, thotë se ka dalë vullnetar për me luftue kundër Shtetit Islamik.

Sajada Gharibi, 24-vjeçari nga Irani, peshon rreth 156 kg dhe asht nji mal me muskuj.

Ai thotë se gjaja që deshiron ma shumë, asht të mos ketë ma terror në Lindjen e Mesme.

 

2-hulku

 

3-hulku

 

4-hulku

 

5-hulku

 

6-hulku

 

7-hulku

 

8-hulku