I hajmë çdo ditë, por s’e dijmë që e shtojnë fuqinë n’krevet!

Stimuluesit e seksit që dinim deri tash ishin arrat, manaferrat… Këta mbeten në listën e afrodiziakëve të fuqishëm, por ka edhe shumë nga ata ma pak egzotikë që i hajmë çdo ditë. Edhe ata janë gjithashtu stimulues të fuqishëm të seksit.

Simbas dr. Diana Hoppe, kafja dhe çokollada, të cilat i konsumojmë pothuejse çdo ditë, konsiderohen të jenë mbretnesha të afrodiziakëve.

Çokollada përmban feniletilaminë, ndërsa kafja e rrit nivelin e dopaminës në tru.