I pabesueshëm ky veprim i Kim Kardashian!

Bukuroshja Kim Kardashian e ka në gjak provokimin, siç e ka ba për vite të tana në mënyra nga ma të ndryshmet

Por, nji gja të tillë nuk e kishim pa kurrë kështu. Ajo ka publikue disa foto, mes të cilave spikat njana:

Derisa në mur asht mvarë nji fotografi gjigante nudo e saj, Kim i asht afrue dhe ka ba këtë gjest që e keni në fotografinë e maposhtme:

Kim-Kardashian-qe-lepin