I sheh si pasuni, prandaj i ekspozon. Kjo asht shqiptarja me të mbasmet ma seksi (foto +18)

Nuk asht as Kallashi e as Shkëndije Mujaj.

Asht Arlinda Hoti, çika që po i tranon rrjetet sociale dhe që po ‘konkurron’ fuqishëm femnat shqiptare që krenohen me të mbasmet e tyne.

Shqiptare, por që jeton në Suedi, Arlinda nuk ka fotografi që nuk ekspozon të mbasmet, tue i pa ato si nji pasuni që e ndan me të tjerët në internet.

Shperndaje në: