Ia heqin kunorën mbretneshës së bukurisë për me ia vu dikujt tjetër!

kunora.jpg

Ky asht momenti kur nji mbretënesh bukurie mbetet e shokueme pak mbasi i kishin vu kunorën në kokë. Organizatorët kishin ba një gabim dhe vendosën me ia heq kurorën për me ia dhane rivales.

Ngjarja ndodhi në nji qytet në Brazil ku po organizohej Miss Rondonia Mundo.

Leticia Cappatto tha se mbeti e poshtnueme kur organizatorët e shpallën fituese, por ma mbas ia hoqën kurorën dhe ia dhanë Karliany Barbosa.

Shperndaje në: