‘Indiana Jane’ në varrin ma të madh në botë, vjen me pamje mbresëlanëse!

Këto imazhe të frigshme tregojnë nji sërfiste teksa ‘noton’ në varrin ma të madh në botë.

Alison Teal, 30-vjeçarja nga SHBA, u fut 150 metra nën tokë mes 6 milionë skeleteve të “Katakombeve të Parisit”.

Mendohet se Alison, që njihet si “Indiana Jane”, asht i pari person që kompleton nji ekspeditë të tillë.

“Jam rrit me baben që më tregonte histori për katakombet gjatë Halloween’it”.

Ajo thotë se ishte nji ekspeditë e rrezikshme mbasi shpellat vinin tue u zvogëlue dhe ajri rrallohej shumë.

Mbi të gjitha, kur po kthehej ajo e kuptoi se niveli i ujit po rritej.

Megjithatë ajo ja doli dhe na sjell këto imazhe kaq mbresëlanëse.

 

14-varri

 

13-varri

 

12-varri

 

11-varri

 

10-varrri

 

9-varri

 

8-varri

 

7-varri

 

6-varri

 

5-varri

 

4-varri

 

3-varri

 

2-varret

 

1-varret