Instruktoret seksbomba që kanë mbi 34 milionë ndjekës në Instagram (foto +18)

Ma poshtë janë disa prej instruktoreve ma të ndjekuna në Instagram, e në fakt numri i fansave të tyne asht mija herë ma i madh se sa personat që shkojnë në fitneset e tyne, kjo e ndikueme edhe nga format e tyne fizike mjaft tërheqëse.

Në total ato kanë 34 milionë ndjekës, dukshëm shumë herë ma tepër se sa personat që ato instruktojnë në fitneset ku punojnë.

Jen Selter, 11.5 mln ndjekes

Kayla Itsines, 7.2 mln ndjekes

Tammy Hembrow, 7 mln ndjekes

Izabel Goulart, 3.8 mln ndjekes

Emily Skye, 2.1 mln ndjekes

Rachel Brathren, 2.1 mln ndjekes

Anna Victoria, 1.3 mln ndjekes

Karena dhe Katrina, 1.2 mln ndjekes