Instrumenti që po çmend internetin

Janë veç 3 ditë prej se u publikue në Youtube, dhe i ka mbledhë gati 6 milionë klikime.
Bahet fjalë për nji video të grupit suedez Wintergatan, të cilët e kane krijue nji kompleks instrumentash muzikorë.
Për me punue kjo makineri duhen 2 mijë metale dhe mermere, dhe punon si nji kuti muzikore me shumë instumente.
Ajo krijon nji melodi mahnitëse, ngone edhe ju!