Irina e ushqen Balla Hadid si me pas fëmi, qe çka i dha

Dy nga modelet ma të famshme në botë, Irina Shayk dhe Bella Hadid kanë darkue mbramë bashkë.

Italia ishte destinacioni i dy bukurosheve të famshme, të cilat përveç profesionit, i bashkon edhe shoqnia.

Bile, shoqnia e tyne asht aq e afërt, sa që Irina e ushqente Bella’n tue i futë gaforret në gojë.