Iris Shala – edhe nji çike e hatashme prej Prishtine!

iris-3

Iris Shala, mbesa e aktorit te famshem kosovar Abdurahman Shala, asht ba e kerkueme per revistat dhe fotografet e njoftun te modelimit.

Bukuria e saj asht edhe nji tregues qe lidhe bukurine e talentin e femnes me qytetin tone – Prishtinen.

Keto jane fotografi te Michael Tabarosky.