Japonia n’alarm: Kemi shumë çika të virgjëna dhe beqare

Japonia ka dhëaë alarmin, mbasi lindjet e popullsisë së saj janë në ranie. Gjithashtu, ka dhe shumë çika të virgjëna dhe beqare, në të njajtën situatë ndodhen edhe mashkujt.

Dhe, siç doket, përkundër përpjekjeve të Qeverisë për të stimulue martesën dhe rritjen e fëmive, gjanat nuk janë tue shkue në drejtimin e duhun.

Simbas Japan Times, nji studim i ri me japonezë të moshës 18 deri 34 vjeçe, 70% të burrave të pamartuem dhe 60% e grave të pamartueme nuk janë në lidhje dashnie. Po edhe ma keq, rreth 42% e burrave dhe 44.2% e grave e kanë pranue se ende janë të virgjën.