Japonia nuk ka ngrohje qendrore, kështu nxehen dimnit!

Sa herë dimni bjen në Japoni, njerëzit kujdesen që afër vetës me pasë batanije e ujë të nxehtë.

Kjo për shkak se atje nuk ka ngrohje qendrore, ndoshta ju doket e habitshme, por vërtet ndodh kështu.

Edhe pse dimni nuk asht shumë i ftoftë atje, ata arrijnë me i shmangë ftofjet dhe sëmundjet me nji shpikje unike.

Kqyreni se çka bajnë ata. Kjo duhet me qenë nji nga shpikjet ma interesante që kemi pa për me ‘mbijetue’ në dimën.

4_1466273385-6534791