Jasmine kallxon qysh me ba trupin si ajo (video +18)

Trajnerja e fitnessit nga Los Angeles asht ‘tranue’ me fotografitë n’Instagram, ndërsa ato janë inspirim i shumë çikave, të cilat deshirojnë me pasë te mbasme bash sikur ajo.

20 vjeçarja Jasmine Chiquito ka shkrue madje edhe doracakun me ushtrime dhe dieta për me ju ndihmue çikave, të cilat kanë deshirë me arritë këtë pamje.

“Ushtrimi asht jeta ime dhe njana ndër gjanat ma të mira, të cilat më kanë ndodhë në jetë. Due me nda këtë lumtuni me të tjerët dhe me ju ndihmue me i arritë qëllimet, të cilat i dojnë”, ka theksue ajo në faqen e vet.

Qysh thotë Chiquito, kurrë nuk i asht nënshtrue kurrfarë operacioni plastik dhe te ajo çdo gja asht natyrale.

 

Shperndaje në: