Jeta e natës në kulm, shihni çka bahet në Tiranë e Vlorë (foto +16)

Pamje të reja mbërrijnë nga jeta e natës në Shqipni.

Kësaj here fotot janë ba si në Vlorë, ashtu edhe në Tiranë.

Pamjet e maposhtme të kcimeve si në haremin e nji sulltani dhe të rijtë që tymosin, sjellin disa çaste orientale në Shqipni.