Jojo konkurrentja ma e madhe e Kim Kardashian, seksi në çdo pozicion

Quhet Jojo Babie dhe ka plot 4.3 milion ndjekës në Intagram.

Femna dhe mashkuj që adhurojnë format e saj bombastike, Jojo po ban namin tashma në rrjetet sociale me foto provokuese.

Ajo cilësohet si nji konkurrente e fortë e Kim Kardashian.

2-229-640x656 3-232-640x779 6-223-640x761 9-186 10-182 17-86-640x770

19-71-640x767 20-66-640x341

 

 

Shperndaje në: