Juristja shqiptare me format seksi, të len gojëhapun (+16)

E re dhe shumë atraktive, lehtësisht mund të thuhet se asht nga ato modele, që të lanë gojëhapun me linjat seksi dhe bukurinë unike. Redona Koçi, ka mbarue studimet e nalta për Juridik, ndërsa karrierën si modele vazhdon ta ushtrojë si profesion të dytë.

Prej kohesh po kallxohej e rezervueme, por sot doket se i asht rikthye sërish vesit të vjetër, atij të provokimit të fansave të saj të shumtë në rrjetet sociale, tue publikue fotografi të nxehta nga banja e saj, ku e ka ba nji belfie (ka fotografue të mbasmet e saj në pasqyrë).

juristja-7 juristja-8 juristja-9

juristja_1 juristja-5