Juristja shqiptare qe po i tranon mashkujt me format e saj bombastike! (+18)

Redona Koçi asht bukuroshja shqiptare që ka mbarue për juridik, por që ka edhe nji pasion të cilin nuk e len kurrë mbas dore, modelingun.

E re, tërheqëse dhe shumë joshëse, mund të themi se, Redona asht nga ato modele që i ka lanë të gjithë pa fjalë me format trupore.

Në fotot e maposhtme mund të gjeni disa nga fotot e bame nga ajo.

Sigurisht mos prisni ta shihni me me pelerinë, apo me Kushtetutën e Shqipnisë në duer.

 

9-juri

 

8-juri

 

7-juri

 

6-juri

 

5-juri

 

4-juri

 

3-juri

 

2-juri

 

1-juristja