Kanga “Shake” then rekord!

Bashkëpunimi ma i ri ndermjet Genta Ismajlit me Etnon, “Shake”, ka thye rekord klikimesh në kanalin YouTube.

 
Kjo kangë ende pa i ba 24 orë të lansimit të saj ka arritë 200 mijë klikime.

 
Kanga ka ritëm argëtues dhe asht kanga e parë që po i prinë fillimit të kangëve të sezonit Pranverë/Verë.