Kangën e Erës tash e transmeton edhe radio gjermane

Mbas mediave turke e ato serbe, tash edhe nji radio prestigjioze ka vendos me transmetue kangën e Era Istrefit.

Bahet fjalë për radion gjermane Big FM, e cila dje e ka transmetue kangën BonBon.

Era Istrefi ka arrit me hy edhe në top listën zyrtare gjermane, të kangëve ma të ndëgjueme këtë javë dhe u radhit në pozitën numër 8.

Në këtë link https://www.dancetop40.com/DE – mundeni me pa klaisfikimin e Era Istrefit në top-listën Gjermane.