Kangëtarja e shumë përfolun në dasmën e saj ka me shërbye edhe marijuana!

Miley Cyrus ka vendos që këtë vit të martohet mbas lidhjes me të dashunin e saj, Liam Hemsworth.

Kangëtarja 23 vjeçare ka në plan me ba martesën e saj ma të rrallë dhe ma të veçantë. Të pranishmit në dasmë kane me u shërbye edhe me biskota të marijuana’s.

Martesa pritet të bahet në Australi ndërsa për shërbimin e marihuanës në dasmë, Miley duhet me kërkue leje.

Shperndaje në: