Kapet krokodili 4 metra që shqetësonte banorët e peshkatarët

Në pjesë perendimore të Australisë, asht kap nji krokodil gjigant që i ndiqte peshkatarët, fermerët dhe dilte në plazhe te pushuesit.

Për disa javë me radhë, ndjekësit e kafshëve të egra e kanë pas të pamundun me kap zvarranikun e gjatë afër katër metra, derisa e kapen në nji kurth.

Ma n’fund banorët e fshatnave munden me i krye obligimet pa frigën e krokodilit, se ai u dërgue me jetue në nji vend të largët.

 

krokodili krokodili1