Kastro Zizo gjen grafite +18 n’Tirane

Bashkëpunëtori i Televizionit Rrokum – moderatori i show-programit Rrokum Night, Klevis Bega, i njoftun me emnin artistik Kastro Zizo, e ka kallxue nji realitet të përditshmënisë së Tiranës, qytet i cili po deshmon se ka dale nga ankthi i te qenit  kryeqytet i komunizmit dhe po urbanizohet me te madhe.

Si deshmi se Tirana po urbanizohet jane edhe grafitet. Kastro në rolin e nji  “filozofi urban” ka pozue përkrah dy grafiteve ku në gjuhën angleze shkruhet:

“Jeta asht si nji penis, çohet pa ndonji arsye”;

dhe,

“Ti je arsyeja e masturbimit për dikend”.

Banale apo gjeniale, këto janë pjesë e realitetit urban në kryeqytetin shqiptar.

 

kastro kastro1