Kate Upton: Dikur banin hajgare me mue

Kate Upton asht në kulmin e karrierës së saj si modele, por rrugëtimi deri aty nuk ka qenë aspak i lehtë për të. Bukuroshja 24-vjeçare ka rrëfye se qysh njerëzit e modës i banin presion në fillimet e karrierës së saj për të mbajtë dietë.

“Kam pasë shumë presion. Kur fillova këtë karrierë të gjithë më thonin të mbaja dietë, sepse nuk isha në formën perfekte. Në fillim i ngova, por mandej vendosa me heq dorë, më dokej shumë fallc. Njerëzit që ju thonë se duhet të ndryshoni në të vërtetë janë njerëz pa vizion dhe aspak kreativë”, deklaroi bukuroshja që u shfaq për herë të parë para kamerave në vitin 2008.

1473264948_4