Kësaj studente i pëlqen me dal me sa ma pak tesha në trup (Foto +16)

Kristina Makarova ka lindë në Moskë në vitin 1989, ndërsa për profesion jetësor e ka zgjedhë të pozojë para fokusit të aparatit.

Ajo asht e vetëdijshme për bukurinë që ka dhe asht e çlirueme nga limitet, ndërsa këtë e dëshmojnë fotografitë e saj, në të cilat shpesh ka shumë pak tesha në trup.

Shperndaje në: