Kështu baheshin pushimet para…100 vjete!

Sot që Britania po diskuton për largimin nga Bashkimi Europian, nji nga shqetësimet kryesore të britanikëve lidhet me pushimet e tyne.

Si nji vend që ka pasë koloni në tanë botën, udhëtimet dhe pushimet janë nji nga gjanat ma të randësishme për ta.

Këto foto të rralla kallxojnë se qysh i banin pushimet britanikët në fillim të viteve 1900.

Edhe atëherë, ata udhëtonin në tanë botën për me shijuer detin, malin dhe vendet historike.

2-271 3-272 4-266 5-252

Shperndaje në: