Kështu e festoi Google Ditën Ndërkombëtare të Tokës

Sot u shënue Dita Ndërkombëtare e Tokës, ndërkaq Google e festoi me disa fotografi të veçanta të peisazheve shumëngjyrëshe.

“Dita e tokës u shënue që prej 22 Prillit tëi 1970’s, nji ditë që tejkalon kulturën, gjuhën dhe traditën”, tha Google.

Google ka dashte me shti në funksion intelegjencën e njeriut për me kërkue emnin Google nëpër fotografitë që e kallxojnë token.

Këto ilustrime i ka ba Sophie Diao, e cila tha se ka frigë nga krijimtaria e planetit tone.

google google1 google2 google3 google4

Shperndaje në: