Kështu tranohen studentet e reja n’Angli, me të mbrendshme “mos i kallxo babës” (foto +18)

Mija studentë vërshuen në udhët e Portsmuth’it n’Angli me festue nisjen e universitetit.

Kjo njihet si “Java e Fillestarëve” dhe tashma po kthehet në traditë që të kalohet tue konsumue alkohol.

Disa prej studentëve kanë vetëm pak ditë larg shtëpisë, por kjo nuk i ka pengue me u tranue.

Disa prej çikave ishin veshë në mënyrë provokuese, me të mbrendshme ku shkruhej: “Mos i thuej babes”.

Shperndaje në: