Këto çika nuk përmbahen ma, shihni çka bajnë udhëve (foto +18)

Kur ato dalin për jetë nate, paparazz’ët bajnë festë gjithashtu.

Çikat e “Ex on the Beach”, në Britani, janë të njoftuna për jetën e tranueme.

Këtë herë shfaqjen e dhuruen Chloe Goodman, që nuk e përmbante gjoksin dhe Charlotte Dawson, që bani striptizëm n’udhë.