Këto çikat e nxejnë edhe ujin!

Mund të jetë ftohtë në Britani, por yjet e Georgie Shore po shijojnë diellin dhe plazhin në Bali.

Madje vajzat e serialit të famshëm të MTV kanë postu nji foto të nxehtë nga pushimet e tyne.

Fotoja asht postu nga nji prej tyne, Holly Hagan.